• Wij zijn open op 25 december, 31 december en 1 januari. Ontdek onze menu via "menu en kaart" en onze eindejaarsfolder afhaalgerechten onder "traiteur".

  • Wij zijn open op 25 december, 31 december en 1 januari. Ontdek onze menu via "menu en kaart" en onze eindejaarsfolder afhaalgerechten onder "traiteur".

  • Wij zijn open op 25 december, 31 december en 1 januari. Ontdek onze menu via "menu en kaart" en onze eindejaarsfolder afhaalgerechten onder "traiteur".

  • Wij zijn open op 25 december, 31 december en 1 januari. Ontdek onze menu via "menu en kaart" en onze eindejaarsfolder afhaalgerechten onder "traiteur".

Ontdek hier onze afhaalgerechten voor de eindejaarsperiode. Voor meer info mail naar info@restaurant-abdijpoort.be U kan uw gerechten afhalen bij traiteur culin’elle, Burgemeester Vercruysselaan 18, 8500 Kortrijk.

Stel zelf uw menu samen aan de hand van bovenstaande gerechten. Neemt u het aperitiefassortiment + een voorgerecht + een hoofdgerecht, dan ontvangt u 10% korting op het gekozen menu.

voorbeeld: aperitiefassortiment € 9,00 + pladijsfilet € 14,00 + kapoen € 18,50 = € 41,50 - 10% = € 37,35

hapjes

bonbon wildpaté / foie gras / pruimen € 2,00

schaaldierenmousse / citroen € 2,00

bavarois / geitenkaas € 2,00

sushi zalm € 2,00

focaccia Italiaanse ham / pesto € 2,00

soepje van pompoen / krab € 2,00

warme oester / Parmezaan € 2,00

kaaskroketje Oud Brugge € 2,00

aperitiefassortiment € 9,00

(een assortiment van 5 hapjes naar keuze)

voorgerechten

scampi / witte wijnsaus / fijne groentjes € 12,00

pladijsfilet / fondue prei / champignon / spinazie € 14,00

mierikswortel / terrine van eendenlever / € 14,00 brioche / chutney van kweeperen

vidé royal / gevogelte / kalfszwezeriken / boschampignons / truffel € 14,00

reuzengamba / winterrisotto / pompoen € 15,00

hoofdgerechten

kalkoenroulade / champignonsaus / gemengde groenten / aardappelkroketten € 16,00

hertenstoofpotje / pompoen / knolselder / witloof / aardappelkroketten € 18,00

vidé royal / gevogelte / zwezeriken / morilles / boschampignons / truffel / aardappelkroketten € 18,50

opgevulde kapoen / roomsaus / spruitjes met spek / appel / champignon met noten / mini-witloof / duchesse aardappelen € 18,50

kabeljauw / risotto / boschampignon / walnoten / spinazie / peterselieblankebotersaus € 19,00

lotte / wokje savooikool / beukenzwam / zeekraal / knolselder / champagnesaus / duchesse aardappelen € 22,00

hertenfilet / wildjus / raapje / spruitjes met spek / appel / champignon met noten / mini-witloof / duchesse aardappelen € 25,00